Wie is mama Citroen

Mama Citroen is nieuwsgierig en daarom wil zij zoveel mogelijk leren begrijpen. In een wereld die steeds meer polariseert, herkent zij de tegenstrijdigheid in zichzelf. Sterker nog, zij omarmd dit. Mama Citroen kan hard en direct zijn maar is vooral open en eerlijk. Zij erkent het slechte in haar zodat het goede op de voorgrond kan staan. Zij staat voor bewustzijnsgroei en vindt dat de mens vooruit moet. Mama Citroen vindt het tijd worden dat we gaan doen waar we voor bestemd zijn. En dat is leven met zelfliefde, zingeving en er zijn voor elkaar. De ziel mag weer terug komen in onze maatschappij en daar schrijft Mama Citroen graag aan mee.


Mama Citroen is controversieel en bewustmakend. Zij is een filosofisch denker met een kritische blik naar onze maatschappij en werkelijkheid. Zij voelt een noodzaak voor psychologie want anders begrijpt zij helemaal niets van zichzelf en de wereld om haar heen. Mama Citroen heeft een passie voor esoterie en de overtuiging dat alles tussen onze oren zit. Maar dan ook werkelijk allés!


Maar Mama Citroen weet ook dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en niet iedereen eraan toe is deze gedachtegang te omarmen. En dus is het tijd voor haar om in actie te komen! Als een ontdekkingsreiziger neemt zij je mee op reis in het universum van ons bewustzijn. Aan de hand van haar ervaringen en met een flinke scheut filosofie en (pseudo)wetenschap neemt zij je mee in een eeuwenoude zienswijze; wij creëren de realiteit.  
Info
Instagram